Adresa

Vojačka br. 66
22314 Krnješevci

Kontakt

+381 (22) 2391-142
info@king-plus.com

kutije-transportne kutije, slozive kutije, kutije za hranu i pice, sklopive kutije, kutije po zelji, kutije za knjige, kutije za dostavu beograd-king-plus-ambalaza-30

Kutije za dostavu hrane i pića

Kutije za dostavu hrane i pića

Recikliran papir

Veliki izbor dimenzija

Višeslojni karton

Vaš logo

Kutije za dostavu hrane i pića

Usluga dostave je zastupljenija nego ikada pre, a samim tim je porasla i potražnja za kutijama za dostavu hrane.

Ambalaža za hranu koristi se kada se hrana zamrzava, termički obrađuje ili transportuje.

Kada je hrana u pitanju ambalaža mora da zadovolji više kriterijuma, a najvažniji među njima su bezbednost hrane, očuvanje temperature, otpornost na vlagu, održivost..

Na prvom mestu je naravno bezbednost hrane. Kutije za dostavu hrane moraju da zaštite hranu od kontaminacije i da održavaju njen kvalitet. To uključuje zaštitu od bakterija, prašine, vlage i svetlosti.

Takođe, kutije za dostavu hrane moraju da budu izrađene od materijala koji su higijenski i bezbedni za upotrebu sa hranom.

Na sledećem mestu je temperatura hrane. Kutije za dostavu hrane moraju da održavaju željenu temperaturu hrane tokom dostave. Višeslojna kartonska ambalaža je obavezna kako bi hrana stigla topla ili hladna i kako bi hrana bila zaštićena od vlage.

Kartonske kutije za dostavu hrane su pogodne i kada je u pitanju zaštita životne sredine, o čemu smo više govorili na u tekstu „Zavirite u naš eco svet kartonske ambalaže“.

Ukoliko vam je potrebna ambalaža za transport hrane (kutije za palačinke, kutije za roštilj, kutije za salatu, kutije za ketering itd.) kod nas ih možete pronaći.

KUTIJE ZA PIZZU

Iako više od 20 godina uspešno proizvodimo kutije za pizzu (i kutije za hranu), konstantno radimo na tome da svoju ponudu uskladimo sa nadolazećim potrebama tržišta i proširujemo asortiman kutija za dostavu pizze.

Uz kutiju, nudimo opciju izrade podmetača za pizzu i drugih, kartonskih dodataka.

U skladu sa potrebama klijenta, kutije za pizze i piroške se mogu personalizovati u skladu sa brendom.

Trenutno u ponudi imamo sledeće dimenzije kutija za pizzu: 18cm, 22cm, 26cm, 28cm, 32cm, 36cm, 38cm, 42cm, 45cm, 51cm, 55cm i 60cm.

Još jedna vrsta ambalaže, za koju imamo najčešće upite od picerija, pored kutija za pizzu, jesu i kutije za piroške.

Kutija za pirošku dolazi u dve dimenzije, za veliku pirošku 28cm i za malu pirošku 21cm.

Da li znate zbog čega se koriste baš kartonske kutije za pizzu?

Karton je veoma izdržljiv i samim tim je odličan izbor za Vaš posao. Osim toga sprečava prodor vlage u hranu, štiti je i čuva toplotu, što je naročito važno za proizvode koji se transportuju dalje.

Osim toga ovaj oblik kutije je najpovoljniji za proizvodnju, koristi se jedan list kartona, koji se lako sastavlja na licu mesta.

KUTIJE ZA DOSTAVU PIĆA

Pod kutijama za dostavu pića, mislimo i na transportne kutije sa saćem (možete pronaći na strani „Ostale kutije„), koje će vam omogućiti da više flaša bezbedno transportujete u jednoj kutiji. Ali, ovde mislimo i na ambalažu koja može upotpuniti izgled vašeg pića.

Bilo da je u pitanju kutija za rakiju ili kutija za vino, može izgledati baš kao što ste vi zamislili, a mi ćemo vam u tome pomoći. Ako nemate ideju, i želite jednostavnu kartonsku ambalažu za flašu pića, možemo vas posavetovati u vezi sa logistikom pakovanja.

Upakovana u odgovarajuću ambalažu, flaša pića postaje pravi poklon za prijatelje, poslovne saradnike ili ruke kupaca.

Ukoliko vas nešto zanima u vezi naših usluga ili proizvoda - naš tim Vam je na raspolaganju.