Adresa

Vojačka br. 66
22314 Krnješevci

Kontakt

+381 (22) 2391-142
info@king-plus.com

kutije-transportne kutije, slozive kutije, kutije za hranu i pice, sklopive kutije, kutije po zelji, kutije za knjige, kutije za dostavu beograd-king-plus-ambalaza-30

Složive kutije

Složive kutije - KING PLUS

Recikliran papir

Veliki izbor dimenzija

Višeslojni karton

Vaš logo

Ako cenite praktičnost kod kartonskih kutija i kartonske ambalaže, onda će vam posebno biti zanimljiva pismo kutija.

Pismo kutija je namenjena transportu knjiga, prilagođava se savršeno njihovim dimenzijama i štiti ih od oštećenja.  Ako volite da poklanjate knjige, ili ih prodajete – ovo je vrsta ambalaže koju ćete voleti.

Složive kutije

Složive ili sklopive kutije su savršeno rešenje za transport i čuvanje vaših proizvoda. Praktične su, jednostavne za upotrebu i zauzimaju minimalno mesta u skladištu.

Kada ih ne koristite, one se lako slažu i čuvaju u malom prostoru. Pored toga, dostupne su u različitim veličinama i oblicima. Mogu se koristiti za transport različitih predmeta, od hrane i proizvoda za ličnu negu, do električnih uređaja.

Složive kutije se lako sklapaju, mogu biti lepljene u jednoj tački, i sklapaju se u nekoliko poteza. Pored toga što se lako sklapaju, ove kutije su i povoljno rešenje za vaš posao, naročito na duže staze.

Pored ovih sklopivih kutija, za potrebe klijenata radimo i samosklopive kutije, lepljene u 3 ili više tačaka, a koje se sklapaju u jednom potezu. Izrada ovih kutija je komplikovanija i samim tim malo skuplja, tako da se naši klijenti češće odlučuju za sklopive, odnosno složive kutije, koje su gotovo isto jednostavne i praktične, a uz to i povoljne.

Napomena: Pomenuli smo da se složive kutije mogu koristiti za transport hrane – u ovom slučaju smo mislili na hranu koja je zapakovana i može da stoji, na primer konzervirana hrana, hrana za ljubimce. Za transport sveže pripremljene hrane, tj. za dostavu jela iz restorana, na primer, za dostavu pizze, pogledajte šta to nudimo na strani Kutije za dostavu hrane i pića.

Ukoliko vas nešto zanima u vezi naših usluga ili proizvoda - naš tim Vam je na raspolaganju.