Adresa

Vojačka br. 66
22314 Krnješevci

Kontakt

+381 (22) 2391-142
info@king-plus.com

kutije-transportne kutije, slozive kutije, kutije za hranu i pice, sklopive kutije, kutije po zelji, kutije za knjige, kutije za dostavu beograd-king-plus-ambalaza-30

Transportne kutije / Kutije za selidbu

transportne kutije, kutije za selidbu

Recikliran papir

Klapna

Veliki izbor dimenzija

Višeslojni karton

Vaš logo

TRIK za sve vas koji brinete o svojim stvarima tokom selidbe i transporta: Kako biste bili sigurni da će vaše drage uspomene, ukrasi, posuđe ili bilo šta lomljivo bezbedno stići na određenu lokaciju savetujemo upotrebu kartonskog saća. U našoj proizvodnji je tzv. saće koje se lako prilagođava svim oblicima i praznom prostoru između predmeta u kutiji (kako ovo saće izgleda možete pogledati na našoj strani „Ostale kutije„). Proizvodnja i upotreba saća je, takođe, u potpunosti ekološka, jer se za njegovu proizvodnju koriste okrajci pravilnih oblika kartona, odnosno višak kartona koji nastaje kada krojimo određenu vrstu kutija/ambalaže. U našoj proizvodnji je, takođe, još jedna vrsta kartonskog saća, a to je saće pomoću kog možete bezbedno i uspravno da transportujete, na primer, staklene flaše ili tegle.

Transportne kutije / Kutije za selidbu

Transportne kutije ili kutije za selidbu, poznate su još i pod imenom „Ameriken kutije”. Spadaju u grupu najjednostavnijih i samim tim najpovoljnijih kartonskih kutija.

Transportne kutije su idealno rešenje za selidbe ili ako vam je potrebno privremeno odlaganje stvari i predmeta. Osim toga, kao što i sam naziv kaže – služe za siguran i jednostavan transport proizvoda, tako da su transportne kutije podjednako zanimljive i potrebne i domaćinstvima i firmama.

Dimenzije transportne kutije određujete Vi – u zavisnosti od veličine proizvoda i dimenzija proizvoda, kutija bi trebalo da bude takva da ne bude pretesna, ali ni suviše velika da proizvod nije fiksiran prilikom transporta.

Kratka istorija transportnih kutija

Preteča transportnih kutija bili su drveni sanduci – koji su, kao što možete i da pretpostavite, bili prilično skuplji za izradu. Potrebe za transportom prisutne su od davnina, ali se vremenom javila potreba za transportnom ambalažom koja je lakša za nošenje i jeftinija za izradu. Prvi pisani trag o upotrebi kutija, običnih kartonskih, datira iz 1817. godine, dok su kutije poput današnjih (valovite) intenzivnije u upotrebi od 1871. godine.

GARDEROBNE KUTIJE

Kada govorimo o kutijama za selidbu, transportne ili tzv. ameriken kutije su tip kutije koji se najčešće upotrebljava u ove svrhe.

Međutim, tu je i još jedan, poseban tip kutija pogodan za selidbu, a to su garderobne kutije. Njih nazivamo još i namenske kutije za selidbu garderobe.

Ove kutije su vertikalne, i organizovane kao garderober – tako da možete da okačite garderobu koju držite na ofingerima.

Komforne su i olakšavaju vam posao – stvari će sa jedne lokacije na drugu stići ispravljene i nećete morati ponovo da ih peglate.

Garderobne kutije će vam olakšati život, naročito ako ste privremeno prinuđeni na „život u kutijama”, dok na primer, čekate da vam stigne nameštaj u novu kuću.

Garderobne kutije su, takođe, deo naše ponude i možete ih poručiti. U ponudi imamo garderobne kutije većih i manjih dimenzija, u zavisnosti od vaše potrebe.

Ukoliko vas nešto zanima u vezi naših usluga ili proizvoda - naš tim Vam je na raspolaganju.